sodni postopki

Diploma za življenjsko delo na področju pravosodja in zahvale za sodniško delo

12.05.2022 / Višje delovno in socialno sodišče

Na slavnosti ob 28. letnici delovnega in socialnega sodstva so na Višjem delovnem in socialnem sodišču podelili diplomo za življenjsko delo na področju pravosodja in zahvale za sodniško delo

Danes je v prostorih Višjega delovnega in socialnega sodišča potekala slovesna prireditev ob 28. letnici delovnega in socialnega sodstva, na kateri je predsednica Višjega delovnega in socialnega sodišča višjemu sodniku Marko Hafner izročila diplomo za življenjsko delo na področju pravosodja. Slovesnost ob dnevu pravosodja leta 2020 je zaradi epidemioloških razlogov odpadla, zato je bila sodniku diploma izročena na tej slovesnosti.

 

Ob tej priložnosti se je predsednica sodišča posebej zahvalila višji sodnici mag. Idi Dimec za dolgoletno uspešno, predano in zavzeto vodenje Delovnega sodišča v Celju. Prav tako se je ob upokojitvi zahvalila višjemu sodniku Marku Hafnerju, višji sodnici Ruži Križnar Jager in okrožni sodnici Darinki Pučnik za njihov prispevek k sodniškemu delu. Vsi trije sodniki so na delovnem področju sodstva skozi dolgoletno opravljanje sodniške funkcije, ki so jo jemali kot poslanstvo, pustili znaten pečat.

 

Prejemniku diplome in prejemnikom zahval iskreno čestitamo!

 

Diploma za življenjsko delo na področju pravosodja in zahvale za sodniško delo