zapri pomoč

pomoč

Za pomoč pri uporabi spletnih strani sodstva se obrnite na:

pomembno

zapri pomembno

 • Zemljiška knjiga

 • COVL - izvršba

 • Izračun zamudnih obresti

 • Obravnave

 • Sodna praksa

obvestila o piškotkih

Naša spletna stran uporablja tehnologijo piškotkov (cookies). Piškotki omogočajo uporabo naprednih, uporabniku prikrojenih možnosti. Omogočajo nam tudi spremljanje statistik obiska, s čimer pridobivamo prepotrebne podatke za nenehno izboljševanje strani. Če zapisa piškotkov ne boste dovolili, boste prikrajšani za možnosti, kakršni sta ogled video posnetkov in komentiranje objav prek družbenih omrežij.

Na naših spletnih straneh uporabljamo naslednje vrste piškotkov:
 • Sejni piškotki (sodisce_utf8): služijo za shranjevanje začasnih informacij.
 • Google Analytics (__utma, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv):služijo za anonimno zbiranje podatkov in poročanje o uporabi spletišča brez prepoznavanja posameznih obiskovalcev.
 • hideECLI : piškotek beleži, ali se pri dokumentih sodne prakse prikazuje identifikator ECLI.
 • __stid, __uset: te piškotke nastavi vtičnik iz sharethis.com, ki doda možnost uporabe družbenih omrežij.
 • UID, UIDR: te piškotke nastavi vtičnik iz sharethis.com, in so povezani s scorecardresearch.com ki meri število uporabnikov sharethis.com vtičnika.
 • important-automatic, important-stuff-seen: piškotek zabeleži izbiro glede samodejnega prikaza pomembnih sporočil.
 • help-show: piškotek zabeleži izbiro glede samodejnega prikazovanja pomoči.
 • system-messages-seen: piškotek zabeleži izbiro glede samodejnega prikazovanja sistemskim obvestil.
 • YouTube (PREF, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC,..): služjo za beleženje stastisike ogledov, za sledenje preferenc uporabnikov in za razvrščanje oglasov povezanih z YouTube posnetki.
 • Google prevodi (PREF): služjo za beleženje, kako se vtičnik uporablja.


sprejmi piškotke | zavrni piškotke

vsebine po meri

zapri sistemska obvestila

Izberi rubriko

Skupine uporabnikov

Izberite skupino, ki najbolj ustreza vašemu profilu, oziroma obkljukajte tiste rubrike, katere želite spremljati.

Orodje "Vsebine po meri" vam omogoča, da na vstopni strani spremljate le tiste vsebine, ki vas zanimajo. Posamezne rubrike, ki jih boste izbrali, vas bodo na strani pričakale vsakič, ko jo boste obiskali. Osebne nastavitve lahko s klikom na gumb "vsebina po meri" v orodni vrstici kadarkoli spremenite.

Nekatere rubrike bodo prikazane le v primeru, če je vsebina smiselna za prikaz na posameznem sodišču. Na primer: rubrika Zemljiška knjiga bo vidna le na vstopnih straneh okrajnih sodišč ...

drugi oklici

Dražbe:

prodaje, ki so objavljene po 1. februarju 2021, najdete na portalu sodnedrazbe.si.

Uporaba filtrov:
Izberite kategorijo iz spustnega seznama ali v prazno polje vpišite niz, po katerem želite filtrirati, in potrdite s tipko Enter.
RSS
sodiščedatum in uratipsodniklokacijaopravilna številkazadeva - zaraditožeče stranketožene strankedodatno
 
Okrajno sodišče v Ormožu28.04.2021 ob 08:30:00drugi okliciSmiljan Drevenšeksoba št. 7I 80/2016 - RAZDELITVENI NAROKizterjave zneska 63.941,67 EUR s ppRaiffeisenbank Mittleres Raabtal eGen, Paldau 40, Paldau, ki jo zastopa Odvetniška družba Kac in odvetniki, o.p., d.o.o. iz Maribora in v pristopljeni zadevi tega sodišča opr.št.: I 81/2016 upnice: Mittleres Raabtal eGen, Paldau 40, Paldau, ki jo zastopa Odvetniška družba Kac in odvetniki, o.p., d.o.o. iz Maribora, zoper dolžnici: 1. Vilma Habjanič, Trubarjeva ulica 13, Ptuj in 2. Alojzija Emeršič, Drakšl 36, Velika Nedelja, ki jo zastopa pooblaščenka odvetnica Alenka Mohorko iz Ptuja, zaradi izterjave zneska 5.951,32 EUR s ppVilma Habjanič, Trubarjeva ulica 13, Ptuj in 2. Alojzija Emeršič, Drakšl 36, Velika NedeljaI 80.20...
Okrajno sodišče v Ormožu28.04.2021 ob 10:00:00drugi okliciSmiljan Drevenšeksoba št. 7I 12/2016 - RAZDELITVENI NAROKizterjave zneska 1.055,42 EUR s ppRepublika Slovenija, ki jo zastopa Državno odvetništvo RS, Zunanji oddelek na PtujuBoris Jovanović, stan. v Avstraliji, zač. stan. Ul. Dr. Hrovata 1, p. Ormož, ki ga zastopa pooblaščenec Dejan JovanovičI 12.20...
Okrožno sodišče v Ljubljani28.04.2021 ob 15:00:00drugi okliciMajda ČebuljPražkova 4, LjubljanaSt 2464/2020Narok za zaslišanje pričeThe E-Emporium d.o.o., Šubljeva ulica 014 A, 1230 DomžaleThe E-Emporium d.o.o., Šubljeva ulica 014 A, 1230 Domžale

Zvijačnež se giblje v splošnih besedah.
Dolosus versatur in generalibus.