zapri pomoč

pomoč

Za pomoč pri uporabi spletnih strani sodstva se obrnite na:

pomembno

zapri pomembno

 • Zemljiška knjiga

 • COVL - izvršba

 • Izračun zamudnih obresti

 • Obravnave

 • Sodna praksa

obvestila o piškotkih

Naša spletna stran uporablja tehnologijo piškotkov (cookies). Piškotki omogočajo uporabo naprednih, uporabniku prikrojenih možnosti. Omogočajo nam tudi spremljanje statistik obiska, s čimer pridobivamo prepotrebne podatke za nenehno izboljševanje strani. Če zapisa piškotkov ne boste dovolili, boste prikrajšani za možnosti, kakršni sta ogled video posnetkov in komentiranje objav prek družbenih omrežij.

Na naših spletnih straneh uporabljamo naslednje vrste piškotkov:
 • Sejni piškotki (sodisce_utf8): služijo za shranjevanje začasnih informacij.
 • Google Analytics (__utma, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv):služijo za anonimno zbiranje podatkov in poročanje o uporabi spletišča brez prepoznavanja posameznih obiskovalcev.
 • hideECLI : piškotek beleži, ali se pri dokumentih sodne prakse prikazuje identifikator ECLI.
 • __stid, __uset: te piškotke nastavi vtičnik iz sharethis.com, ki doda možnost uporabe družbenih omrežij.
 • UID, UIDR: te piškotke nastavi vtičnik iz sharethis.com, in so povezani s scorecardresearch.com ki meri število uporabnikov sharethis.com vtičnika.
 • important-automatic, important-stuff-seen: piškotek zabeleži izbiro glede samodejnega prikaza pomembnih sporočil.
 • help-show: piškotek zabeleži izbiro glede samodejnega prikazovanja pomoči.
 • system-messages-seen: piškotek zabeleži izbiro glede samodejnega prikazovanja sistemskim obvestil.
 • YouTube (PREF, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC,..): služjo za beleženje stastisike ogledov, za sledenje preferenc uporabnikov in za razvrščanje oglasov povezanih z YouTube posnetki.
 • Google prevodi (PREF): služjo za beleženje, kako se vtičnik uporablja.


sprejmi piškotke | zavrni piškotke

vsebine po meri

zapri sistemska obvestila

Izberi rubriko

Skupine uporabnikov

Izberite skupino, ki najbolj ustreza vašemu profilu, oziroma obkljukajte tiste rubrike, katere želite spremljati.

Orodje "Vsebine po meri" vam omogoča, da na vstopni strani spremljate le tiste vsebine, ki vas zanimajo. Posamezne rubrike, ki jih boste izbrali, vas bodo na strani pričakale vsakič, ko jo boste obiskali. Osebne nastavitve lahko s klikom na gumb "vsebina po meri" v orodni vrstici kadarkoli spremenite.

Nekatere rubrike bodo prikazane le v primeru, če je vsebina smiselna za prikaz na posameznem sodišču. Na primer: rubrika Zemljiška knjiga bo vidna le na vstopnih straneh okrajnih sodišč ...

predstavitev

 

Delovno sodišče v Celju
Ljubljanska cesta 1a
3000 Celje

tel.: (03) 426 02 40

faks: (03) 426 02 42

e-pošta:

 

 

e-pošta vložišča: vlozisce.dsce@sodisce.si

spletna stran sodišča: www.sodisce.si/dssce/

 

 

Predsednica sodišča:  Mag. Ida Dimec, višja sodnica

Podpredsednica sodišča: Marija Krivec, višja sodnica

 

Vodja urada predsednice sodišča: Manja Mauh

 

Odgovorna oseba za posredovanje informacij za medije po ZMmed-A:

Predsednica sodišča:  Mag. Ida Dimec, višja sodnica

 

Dostop do informacij javnega značaja:

Katalog informacij javnega značaja: www.sodisce.si/sodna_uprava/informacije_javnega_znacaja/

 

Opozorilo v zvezi s snemanjem dohodnih klicev

Spoštovani

Sporočamo vam, da na Delovnem sodišču v Celju snemamo vse dohodne klice, ki prispejo na stacionarno telefonsko številko sodišča (03) 426-02-40.

Predmet snemanja je vsebina komunikacije med klicateljem in zaposlenim na sodišču, ki prevzame dohodni klic, poleg tega se zabeleži telefonska številka klicočega.

Snemanje telefonskih klicev je eden izmed tehničnovarnostnih ukrepov za povečanje varnosti na slovenskih sodiščih in se izvaja skladno z veljavno zakonodajo.  Rok hrambe podatkov o klicih je 7 dni, po izteku tega roka se podatki samodejno izbrišejo.

 Hišni red

Ob vstopu v stavbo varnostnik na podlagi vabila ali kakšnega drugega pisanja sodišča preveri kdo vstopa. Varnostnik kljub izkazanemu vabilu ne dovoli vstopa v sodno stavbo osebi, ki ni primerno oblečena. Tudi v času uradnih ur stranka ne more do predsednice sodišča, sodnice ali drugega delavca sodišča, če to ni izkazano z vabilom ali dogovorjeno, kar se pred napotitvijo k imenovanemu preveri. Izven uradnih ur strankam ali brez vabil ali predhodno preverjenih dogovorov ni dovoljen vstop v sodno stavbo.

Navzočnost na javnih glavnih obravnavah je dovoljena polnoletnim osebam, pod pogojem, da pri vstopu v sodno stavbo varnostniku povedo, katera glavna obravnava je predmet njihovega zanimanja in svojo identiteto dokažejo z osebno izkaznico. Osebam, ki kažejo vidne znake alkoholiziranosti in otrokom, razen če so vabljeni in v spremstvu odraslih, vstop v sodne prostore ni dovoljen. V sodno stavbo ni dovoljen vstop oboroženim osebam, razen pooblaščenim uradnim osebam zavodov za prestajanje kazni zapora, pooblaščenih delavcev organov za notranje zadeve in pooblaščenih delavcev ministrstva za obrambo, ob privedbi oseb. Če obstaja sum, da želi oseba neupravičeno vnesti v sodno stavbo orožje ali drugo nevarno sredstvo  in le-tega noče izročiti varnostniku, jo lahko varnostnik zadrži in nemudoma obvesti organe za notranje zadeve.

Predsednica sodišča lahko omeji navzočnost javnosti na glavni obravnavi zaradi prostorskih in varnostnih razlogov.

Delovni čas sodišča, uradne ure ter začetki glavnih obravnav potekajo v skladu z določili 51. čl. Sodnega reda.

Uradne ure Delovnega sodišča v Celju za nevabljene stranke so v ponedeljek, sredo in petek od 9. do 12. ure, v sredo pa tudi od 14. do 16.30 ure.

 

 

 

Naj se sliši tudi druga plat. Marcijan.
Audiatur et altera pars.