zapri pomoč

pomoč

Za pomoč pri uporabi spletnih strani sodstva se obrnite na:

pomembno

zapri pomembno

  • Zemljiška knjiga

  • COVL - izvršba

  • Izračun zamudnih obresti

  • Obravnave

  • Sodna praksa

obvestila o piškotkih

Naša spletna stran uporablja tehnologijo piškotkov (cookies). Piškotki omogočajo uporabo naprednih, uporabniku prikrojenih možnosti. Omogočajo nam tudi spremljanje statistik obiska, s čimer pridobivamo prepotrebne podatke za nenehno izboljševanje strani. Če zapisa piškotkov ne boste dovolili, boste prikrajšani za možnosti, kakršni sta ogled video posnetkov in komentiranje objav prek družbenih omrežij.

Več informacij o piškotkih na sodisce.si


sprejmi piškotke | zavrni piškotke

vsebine po meri

zapri sistemska obvestila

Izberi rubriko

Skupine uporabnikov

Izberite skupino, ki najbolj ustreza vašemu profilu, oziroma obkljukajte tiste rubrike, katere želite spremljati.

Orodje "Vsebine po meri" vam omogoča, da na vstopni strani spremljate le tiste vsebine, ki vas zanimajo. Posamezne rubrike, ki jih boste izbrali, vas bodo na strani pričakale vsakič, ko jo boste obiskali. Osebne nastavitve lahko s klikom na gumb "vsebina po meri" v orodni vrstici kadarkoli spremenite.

Nekatere rubrike bodo prikazane le v primeru, če je vsebina smiselna za prikaz na posameznem sodišču. Na primer: rubrika Zemljiška knjiga bo vidna le na vstopnih straneh okrajnih sodišč ...

Namera o sklenitvi neposredne pogodbe za odprodajo rabljene računalniške opreme

Datum: 09.11.2017
Koda: VSRS CIF

Vrhovno sodišče, Center za informatiko, Tavčarjeva 9, Ljubljana (v nadaljevanju prodajalec) na podlagi 34. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (ZSPDSLS) in v skladu s 40. členom Uredbe o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti vabi zainteresirane ponudnike k sodelovanju v postopku odprodaje rabljene računalniške opreme po naslednjih sklopih:

Odprodaja rabljene računalniške opreme - sklopi (zapis PDF)

Oprema je delujoča in se kupuje po principu videno-kupljeno. Zainteresirani ponudnik se lahko prijavi na enega ali več sklopov. V ponudbeno ceno morajo biti vključeni tudi stroški za prevzem opreme na lokacijah sodišč, pri delovnih postajah tudi stroški varnega brisanja podatkov po navodilih prodajalca.

Prodajalec bo sklenil neposredno pogodbo s ponudnikom, ki bo ponudil navišjo kupnino za posamezen sklop opreme.

Rok za predložitev ponudbe je do vključno petka, 17. novembra 2017 do 15. ure na elektronskem naslovu anita.mejac@sodisce.si, kjer dobite tudi vsa dodatna pojasnila.


Zvijačnež se giblje v splošnih besedah.
Dolosus versatur in generalibus.