zapri pomoč

pomoč

Za pomoč pri uporabi spletnih strani sodstva se obrnite na:

pomembno

zapri pomembno

  • Zemljiška knjiga

  • COVL - izvršba

  • Izračun zamudnih obresti

  • Obravnave

  • Sodna praksa

obvestila o piškotkih

Naša spletna stran uporablja tehnologijo piškotkov (cookies). Piškotki omogočajo uporabo naprednih, uporabniku prikrojenih možnosti. Omogočajo nam tudi spremljanje statistik obiska, s čimer pridobivamo prepotrebne podatke za nenehno izboljševanje strani. Če zapisa piškotkov ne boste dovolili, boste prikrajšani za možnosti, kakršni sta ogled video posnetkov in komentiranje objav prek družbenih omrežij.

Več informacij o piškotkih na sodisce.si


sprejmi piškotke | zavrni piškotke

vsebine po meri

zapri sistemska obvestila

Izberi rubriko

Skupine uporabnikov

Izberite skupino, ki najbolj ustreza vašemu profilu, oziroma obkljukajte tiste rubrike, katere želite spremljati.

Orodje "Vsebine po meri" vam omogoča, da na vstopni strani spremljate le tiste vsebine, ki vas zanimajo. Posamezne rubrike, ki jih boste izbrali, vas bodo na strani pričakale vsakič, ko jo boste obiskali. Osebne nastavitve lahko s klikom na gumb "vsebina po meri" v orodni vrstici kadarkoli spremenite.

Nekatere rubrike bodo prikazane le v primeru, če je vsebina smiselna za prikaz na posameznem sodišču. Na primer: rubrika Zemljiška knjiga bo vidna le na vstopnih straneh okrajnih sodišč ...

Povpraševanje k oddaji ponudbe (storitve rednega vzdrževanja in interventna popravila na vodovodnih instalacijah in na sanitarni opremi)

Datum: 11.10.2017
Koda: Su 266/2017-2

Predmet povpraševanja so storitve rednega vzdrževanja in interventna popravila na vodovodnih instalacijah in na sanitarni opremi ter vgradnja nadomestne opreme in materiala vodovodne instalacije na objektih Okrožnega sodišča v Ljubljani.

Ponudba se šteje za pravočasno, če je predložena naročniku do 25.10.2017 najkasneje do 11. ure.

Podrobnosti so v priponkah.

Povpraševanje

Predračun

Izjava - osnovna sposobnost

 


Posebna določila se ne smejo razširjati na podobne primere.
Singularia non sunt extendenda.